aansluiten: kennisgedreven professional die wil delen en samenwerken

Ruimteschepper profileert zich als één geo-loket naar de markt. Of je nu zelfstandig ondernemer of ondernemende medewerker bent, in onze netwerkorganisatie van geo-professionals vind je kennis, uitdagingen en collegialiteit.

Integriteit, kwaliteit en tijdigheid zijn voor ons belangrijke kernwaarden die we in al onze opdrachten professioneel en effectief uitvoeren.

 

Collectieve intelligentie: wat voor een individuele professional onhaalbaar is, kunnen we samen wel!

 

Deel met, en leer van,  je collega’s. Werk samen in projecten en adviesopdrachten. Maak deel uit van een sterk collectief.

Ruimteschepper biedt:

  • Continuïteit in werk door permanente acquisitie.
  • Zicht- & vindbaarheid middels marketing, partner en relatiemanagement.
  • Werken op niveau, aanbod van interessante en vernieuwende projecten.
  • Expertise op peil houden, actualisering, borging en verbetering vakkennis.
  • Actieve feedback op presteren en persoonlijke vaardigheden.
  • Zelfstandigheid, als ondernemer, maar ook als medewerker, met eigen opdrachten.
63

Ruimteschepper GEO Experts

Wat betekent dit concreet?

Zelfstandig of ondernemend en je wordt deelnemer in het Ruimteschepper-Team (RS-team), dan profiteer je van de kennisproducten en kennisuitwisselings activiteiten. Zo worden onder andere boeken en workshops je tegen kostprijs aangeboden. In RS-team sessies maken we door de collectieve aanpak exclusieve kennisdeling met leveranciers mogelijk. Naast vak-inhoud komen ook onderwerpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling aan bod.
Als RS-team deelnemer ben je automatisch lid van Kenniskring waardoor je naast het optimaliseren van je kennis en kunde tijdens Kenniskringsessies en mini seminars inhoudelijk kan netwerken.

Als Ruimteschepper betekent het ook dat je je vanuit dat netwerk makkelijker kan profileren en verzekerd bent van ondersteuning op deelgebieden waar je zelf minder sterk bent.

Met gerichte verkoop en marketing inspanning verwerft Ruimteschepper opdrachten voor de RS-team deelnemers. Dat varieert van detachering en adviesopdrachten tot vaste prijs projecten.

Hoe word je deelnemer?

Ben je Zelfstandig Professional dan zijn de kosten voor deelname € 67,50 per maand (éénmalig € 100 aansluitkosten).
Meer weten? Neem contact op met Karen Bijlsma.

 

Ben je een Ondernemende Professional: neem contact op met Douwe Blanksma en bespreek de mogelijkheden. Als je deelnemer wordt met een flexibel arbeidscontract krijg je een beloningsstructuur gebaseerd op een basis inkomen aangevuld met een prestatie gekoppelde variabele beloning.

Spreekt onze formule jou ook aan? We komen graag met je in gesprek!