vrij verbonden: de nieuwe manier van geo-werken

Geo-professionals werken graag zelfstandig en zijn ondernemend. De stap naar zelfstandig ondernemerschap hebben velen ook al gemaakt. Bij Ruimteschepper vinden zowel de zelfstandig ondernemers als diegene die onderweg zijn naar dat ondernemerschap hun verbinding.

Aansluiten kan met het doel ondersteund te worden in het zelfstandig aan de slag gaan, maar ook met de intentie om de krachten te kunnen bundelen met andere ondernemers en zo een project of dienst vorm te geven.

VRIJ – vrijheid van handelen, VERBONDEN – samen sterk!

 

De Ruimteschepper thuisbasis staat voor plezier, delen van successen & ondersteuning. Wij zijn van alle markten thuis. Onze gedragscode is vanzelfsprekend professioneel en gebaseerd op integriteit en kwaliteit.

 

Vanuit een open en respectvolle benadering heeft Ruimteschepper het doel op een betrouwbare en voorspelbare wijze opdrachtgevers van dienst te zijn.
De verbinding tussen de Ruimtescheppers onderling en tussen de professionals en Ruimteschepper als organisatie is vrij. De verbondenheid of hechting zit niet in het business-model maar in de kennisdeling en collectief aan te wenden intelligentie.

Ruimtescheppers over ons