ons kennisaanbod steeds meer verstand van zaken

Ruimtescheppers ontwikkelen zelf workshops en opleidingen
Uniek in het Geo-werkveld is het platform waarmee de geo-experts hun zelf ontwikkelde workshops, readers, curriculae of dergelijke uit kunnen geven. Ruimteschepper Opleidingen verpakt en brengt deze vaak zeer nuttige kennis naar de markt. De opleidingen zijn productonafhankelijk en inhoudelijk van hoge kwaliteit. Ervaren docenten delen hun kennis graag in de vorm van diverse workshops en masterclasses.

Het kennisaanbod is voornamelijk gericht op managers, beleidsmakers en beslissers. Naast een groot aantal algemene opleidingen worden ook opleidingen specifiek voor overheid, infrastructuur en veiligheid & defensie verzorgd. Het aanbod is gevarieerd en zal de komende maanden verder uitbreiden.

 

          Overzicht opleidingen          Rooster opleidingen

 

Publicaties

Ruimteschepper bundelt haar kennis ook in concrete publicaties. Zo is met het BGT 1.0 en IMGeo 2.0 boek een overzichtelijk en tot op heden uniek, compleet en productonafhankelijk naslagwerk op het gebied van Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) en het bijbehorende Informatiemodel (IMGeo). Regelmatig zal Ruimteschepper dergelijke producten opgesteld door haar deskundigen, waar relevant aangevuld met andere expertise, aan de markt aanbieden.

Ruimteschepper publiceert ook regelmatig in vakbladen, via geo-nieuwtjes en wetenswaardigheden en bijvoorbeeld ook door een maandelijks artikel in GIS Magazine.

Verder zijn onze activiteiten via twitter te volgen (zie ook onze homepage).

ons kennisaanbod steeds meer verstand van zaken