leren is creëren

De opleidingen van het Ruimteschepper Kenniscentrum zijn product onafhankelijk, actueel en spelen in op de ontwikkelingen in de (geo) markt. Alle opleidingen worden gegeven door toppers in hun marktgebied. Ruimteschepper hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar opleidingen. Borging van de kwaliteit vindt plaats door een team van ervaren docenten. De opleidingen zijn generiek en marktspecifiek.

 

De onderstaande opleidingen worden door Ruimteschepper aangeboden.

Agile | Scrum Masterexin-logo-klein-2
De training Agile Scrum Master geeft op Advanced niveau, inzicht in Agile Scrum, gecombineerd met kennis over de scrum praktijk. Deze training bereidt je voor op het Exin examen ASM en wordt als onderdeel van de training afgenomen.

 

Scrum Master mbv lego mindstormsscrum-org_5
De training kenmerkt zich vooral door de praktijkopdracht met Lego® Mindstorms® dat een rode draad vormt tijdens de training. Een gezonde afwisseling van theorie en praktijk opdrachten maken deze training levendig en anders dan een gemiddelde training. De training bereidt je voor op het examen Professional Scrum Master I, zoals op scrum.org wordt aangeboden.

 

Scrum the human factor
Een interactieve en confronterende training waarin elementen van de menselijke kant van het werken in teamverband samenkomt. Jij staat centraal. Door interactie, spiegels voorhouden en samenwerking is dit met uitstek de training voor scrum teams om elkaar in een team te begrijpen en om succesvol te zijn.

 

IMBOR, de reis van het object
Inzicht bieden in het belang van objectinformatie voor uw organisatie en hoe het gebruik van deze informatie geoptimaliseerd kan worden. Van een efficiënte informatie-inwinning en het integraal inzetten van objectgegevens, tot het beheren van een gegevensmagazijn en de mogelijkheden omtrent open data en geo-services.

 

PPT Karaoke
Zelfverzekerd en met plezier presenteren. Door improviseren vergroot je je zelfvertrouwen en associatief vermogen.

Opleidingsrooster

24 augustus
IMBOR, de reis het het object, locatie: Den Bosch

medio september
Scrum Master mbv Lego Mindstorms, locatie: Den Bosch of Houten

 

op aanvraag
Scrum the human factor
PPT Karaoke

In-company trainingen worden bij u op locatie gegeven

Zijn er vijf of meer medewerkers van uw organisatie die een van onze trainingen willen volgen, dan kan het voordeliger zijn om een in-company training af te nemen. Deze trainingen worden uiteraard afgestemd op de situatie van uw organisatie. Wij gaan graag in gesprek om de opleidingsvraag door te nemen zodat we een passend voorstel kunnen doen. Prijs en datums i.v.m. de inschrijvingen zijn op aanvraag.

Interesse of aanmelden?

Wilt u meer weten over een betreffende opleiding dan kunt u contact met ons opnemen via kenniscentrum@ruimteschepper.nl
Direct aanmelden dat kan, middels het inschrijfformulier-website