9 december 2021

   ONLINE

   13.30 - 17.00

   1574871216719zorg-1

   Locatie-data in de zorg. De Corona-kaarten zijn hét communicatiemiddel in de COVID-19 ontwikkelingen. Zorg, gezondheid en welzijn behelzen natuurlijk veel meer dan de pandemie.
   Er wordt al jaren decennia met GIS, AI en big-location-data gewerkt in wat internationaal het CURE & CARE werkveld heet.

   Wat kunnen we hieruit leren en wat kan ook richting geven in werkvelden zoals Infra, Veiligheid, Woonopgave, Klimaat, Energie, Mobiliteit of SmartCities?

   Raak geïnspireerd door inzichten, vernuft en high-end locatie-technologie en meld je aan!

   Ik ben er graag bij!

    

   PROGRAMMA

   Splinternieuw is het landelijk dekkende openbaar dashboard rond wonen, zorg en ouderen van Sinfore. Paul Reijn neemt ons mee in wat er uit open en ruimtelijke data nu in tientallen Tableau-dashboards op de kaart inzichtelijk is gemaakt voor beleid, strategie en toepassingsmogelijkheden voor regelgeving. Waar BI en Geo elkaar ontmoeten!

   Martin van der Beek - senior consultant bij ObjectVision - laat ons zien hoe beleidsvorming op het gebied van wonen, zorg en ondersteuning te faciliteren met GIS en Geo-data. Hoe zij gebiedsgericht inzicht geven door op laag geografisch schaalniveau inzichtelijk te maken waar mensen met een bepaalde aandoening wonen en welke beperkingen zij mogelijk ervaren. Waarom en hoe de Woon-Zorgwijzer zijn kracht uit Geo haalt.

   Na een korte pauze schuift het accent van WAT en WAAROM op naar HOE en WAARMEE de veelal gevoelige en complexe vraagstukken zijn aangepakt.

   Denk aan de locatie van incidenten bij aanrijdtijden en de beschikbaarheid van de zwaailicht-vloot. 
   Jeen Beckers - directeur Ambisuite - legt ons uit hoe het Duitse Rescuetrack realtime data verwerkt en met AI objecten uit OSM en de NL open datasets interpreteert, classificeert en combineert. Als je dacht dat je OpenStreetMap kende ....kom luisteren en leren.

   Emil Zegers - senior architect bij MongoDB - en Michael Richter - business developer bij Localyse benaderen zorg-oplossingen vanuit technologie en  nemen ons mee vanuit de Geodata en -systemen naar verrassende oplossingen voor Healthcare. Zij zetten de krachtigste locatiedata verwerkende databases ter wereld in voor onze gezondheid en welzijn. Hoe verwerken en serveren MongoDB en GoogleMaps (enorme) bruikbare datasets? 

   Reserveer je digitale stoel en schrijf je in!

   Ik ben er graag bij!