• 9 maart 2023
   • HAS - 's-Hertogenbosch
   • 9.30 - 17.00

   HAS Geo Experience 2023

   Ruimteschepper is kennis partner van HAS Green Acadamy. We vinden verbinding met (GEO)onderwijs van groot belang en dragen vanuit ons werkveld kennis en netwerk aan.

   Ontdek hoe studenten van HAS Green Academy werken aan praktische oplossingen voor ruimtelijke uitdagingen van vandaag en morgen tijdens de HAS Geo Experience 2023. Dit is hét event waar werkveld, studenten en onderzoek op geo-gebied samenkomen en de nieuwste kennis uitwisselen. 

   HAS Geo Experience 2023: De digitale veranderaar van de leefomgeving

   Dit is hét grootse onderwijs gedreven Geodata Science & Visualisatie event van Nederland voor de leefomgeving. Werkveld, studenten en onderzoek komen hier samen om de nieuwste kennis uit te wisselen, stages te matchen én werkzoekenden en werkgevers maken kennis met elkaar.

   Ontdek hoe gewerkt wordt aan praktische oplossingen voor ruimtelijke uitdagingen van vandaag en morgen. Op de demo-zone worden de laatste technologische ontwikkelingen beleefd en gedeeld en ontdek je hoe jij/jouw organisatie hieraan bij kan dragen.

   Dit jaar vieren we twee verjaardagen: HAS green academy bestaat 75 jaar en de opleiding Applied Geo Information Science bestaat 10 jaar. Wie jarig is trakteert...! Deze traktatie kan een game changer zijn voor jou / jouw organisatie en wil je dus niet missen!

   Wie zijn er aanwezig?
   Studenten en docenten MBO/HBO/WO voor opleidingen in het Geowerkveld, lectoren en hun onderzoekers, overheden en het Geo-werkveld.

   has
   HAS Green academy

   Programma

   09.30  Inloop
   10.00  Start programma + welkomstwoord
   10.15  Diverse key-notes (over de nieuwste geo data innovaties): Wat kunnen de ‘Europese Metaverse’, AI-bots (zoals Text2Image en ChatGPT), digital twins en de generatie Z van AGIS betekenen voor een duurzamere groene leefomgeving?
   12.00  Verjaardagsfeest AGIS 10 jaar!
   12.30  Lunch
   13.30  Netwerkmarkt: kom in contact met toekomstige werknemers
   15.30  Liveshow (verrassing)
   16.00  Borrel