• 23 november 2023
  • Apeldoorn
  • 13.00 - 17.00

Knipsel-1                                  

Het Kadaster vernieuwd en innoveert continue. De geo-registraties, taken op gebied van voorzieningen en bijdragen aan landelijke initiatieven zijn talrijk.

Van innovation-board tot de ontwikkeling van de BRT.next mbv kunstmatige intelligentie. Zo zijn er meer mooie aanleidingen voor een bredere inkijk in de vele vernieuwingen.

Organisatie-, proces-, systeem- en productontwikkelingen staan nooit op zichzelf en brengen competentie, attitude en samenwerkings veranderingen met zich mee. Katja van den Berge - directeur Operatie, Dienstverlening & Registratie - neemt ons mee in deze ontwikkelingen.

Als Productmanager Topografie, Beeldmateriaal en 3D staat Richard Witmer aan de lat. Samen met collega's geven zij een heldere kijk op het wat, hoe en waarom van o.a. de BRT.next ontwikkeling, de inzet van kunstmatige intelligentie en samenwerking met de markt.

Op 12 september viert PDOK het 10-jarig bestaan. Zorg dat je daar ook van de partij bent. In deze KennisKring zullen we aan PDOK dan ook geen specifieke aandacht besteden.

.
Meld je alvast aan en ontvang updates over het programma
.

Sprekers

Katja van den Berge
Katja van den Berge
Directeur Operatie, Dienstverlening & Registratie
Richard Witmer
Richard Witmer
Productmanager Topografie, Beeldmateriaal en 3D

Programma

12.15  Inloop

13.00  Welkom & inleiding

13.15  Presentaties

14.40  Pauze

15.00  Presentaties

16.00 - 18.00  Netwerkborrel

NB. KennisKring bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor medewerkers van lid-organisaties. Is jouw organisatie (nog) geen lid en heb jij of je collega's het afgelopen jaar al twee keer deelgenomen, dan is lidmaatschap verplicht voor deelname aan de bijeenkomst(en). Meld je organisatie hier: Aanmelden lidmaatschap KennisKring.