• 23 november 2023
  • Arnhem
  • 13.00 - 17.00


  Kadaster Fiets                                   kadaster

  Het Kadaster vernieuwd en innoveert continue. De geo-registraties, taken op gebied van voorzieningen en bijdragen aan landelijke intiatieven zijn talrijk.

  Van innovation-board tot de ontwikkeling van de BRT.next mbv kunstmatige intelligentie. Zo zijn er meer mooie aanleidingen voor een bredere inkijk in de vele vernieuwingen.

  Organisatie-, proces-, systeem- en productontwikkelingen staan nooit op zichzelf en brengen competentie, attitude en samenwerkings veranderingen met zich mee. Katja van den Berge - directeur Operatie, Dienstverlening & Registratie - neemt ons mee in deze ontwikkelingen.

  Als Productmanager Topografie, Beeldmateriaal en 3D staat Richard Witmer aan de lat. Samen met collega's verzorgen zij een heldere kijk op het wat, hoe en waarom van o.a. de BRT.next ontwikkeling.

  Op 12 september viert PDOK het 10-jarig bestaan. Zorg dat je daar ook van de partij bent. In deze KennisKring zullen we aan PDOK dan ook geen hoofdmoot besteden.

  Het programma gaat de komende maanden vorm krijgen
  .

  Sprekers

  Katja van den Berge
  Katja van den Berge
  Kadaster
  Richard Witmer
  Richard Witmer
  Kadaster

  Programma

  12.15  Inloop

  13.00  Welkom & inleiding

  13.15  Presentaties

  14.40  Pauze

  15.00  Presentaties

  16.00 - 18.00  Bezoek Museum & netwerkborrel

  NB. KennisKring bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor medewerkers van lid-organisaties. Is jouw organisatie (nog) geen lid en heb jij of je collega's het afgelopen jaar al twee keer deelgenomen, dan is lidmaatschap verplicht voor deelname aan de bijeenkomst(en). Meld je organisatie hier: Aanmelden lidmaatschap KennisKring.