Organisatie          In samenwerking met GeoBIMexperts
Locatie                 ONLINE
Aanvang              13.20 inloop | 13.30 – 16.30

GIS, BIM en Digital Twin technologieën worden steeds vaker in één adem genoemd. Integratie van Geo en BIM levert veel voordelen op als je de passende aanpak en tooling kiest. Bekende en minder bekende leveranciers bieden applicaties en platformen voor deze snel groeiende markt. Denk daarbij aan wereldwijd bekende partijen als Autodesk, Bentley, Esri, Hexagon, SuperMap en Trimble, en meer lokaal aan bijvoorbeeld Future Insight, Argaleo, Imagem, Geodan en Tygron.

In samenwerking met GeoBIMexperts organiseren we een aantal TechnoTracks waarin verschillende leveranciers hun technieken en oplossingen voor het GeoBIM werkveld met ons delen. Aan bod komen de vaak innovatieve tools, toepassingen en lessons learned.

Hexagon Geospatial – vertegenwoordigd door Imagem – biedt met Luciad een platform waarin gedetailleerde BIM modellen dynamisch in een geo-wereld worden geplaatst voor planvorming. Deze worden gekoppeld aan asset management systemen voor onderhoud en gecombineerd met dynamische sensordata voor een realtime Digital Twin.
SuperMap biedt een scala aan functionaliteiten die de breedte van Esri en Autodesk omspant. Dit relatief onbekende platform uit China wordt in Nederland vertegenwoordigd door Nieuwland Geo. naast een technisch inleiding tonen zij aan de hand van integrale projecten voor Schiphol en het Enka-terrein in Ede de GeoBIM onderdelen.
Trimble-Connect laat zien dat locatiegebonden BIMmen gaat om samenwerken. Construsoft is de lokale partner en neemt ons mee in deze technologie.

Het programma is HIER beschikbaar.

Registreren via DEZE aanmeldknop.