Ruimteschepper is hét geo-kenniscentrum van Nederland. KennisKring is ons beproefde kennisuitwisselingsprogramma boordevol interactie en interessante ontmoetingen.

KennisKring draait om structureel kennis opdoen en delen. Maandelijks organiseren we inspirerende kennissessies over actuele geo-thema’s en situaties uit de geo-praktijk. Voor alle geo-geïnteresseerden en geo-professionals bij de overheid, in het onderwijs en het bedrijfsleven. Want kennis delen geeft kracht!

Meer over KennisKring

“Blijven groeien in het geo-vak met KennisKring”

KennisKring

Tijdens deze interactieve sessies draait alles om kennis delen. En daar krijg je zo veel voor terug! Meer kennis, een groter netwerk, inspiratie.

Als geo- of gis-professional wil je dit niet missen. Of je nu werkt in het bedrijfsleven, de (semi)overheid of bij Onderzoek- en Onderwijsinstellingen.

Deelnemen

Je bepaalt zelf aan welke KennisKring sessies je meedoet. Net als de andere deelnemers. Zo ontmoet je steeds andere mensen, met gedeelde interesses.

Die differentiatie werkt inspirerend en geeft je netwerk een enorme boost. Gemakkelijk kennis delen en vermenigvuldigen, dat wil jij toch ook? Doe mee!

Trainingen

De opleidingen van Ruimteschepper zijn product onafhankelijk, actueel en spelen in op de ontwikkelingen in de (geo) markt. Alle opleidingen worden gegeven door toppers in hun marktgebied. Ruimteschepper hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar opleidingen. Borging van de kwaliteit vindt plaats door een team van ervaren docenten. De opleidingen zijn generiek en marktspecifiek.

demo-image

De ontwikkelingen in de geo-markt gaan razendsnel. KennisKring is een beproefd programma om regelmatig kennis met elkaar uit te wisselen. Boordevol interactie, inspiratie en interessante ontmoetingen. Geo-professionals missen geen enkele update meer uit de geo-markt!

Een onmisbaar programma voor geo-deskundigen, zelfstandige gis-professionals en andere geïnteresseerden in dit vakgebied. Zowel vanuit het bedrijfsleven, de (semi-)overheid als Onderzoek- en Onderwijsinstellingen. De gemêleerde samenstelling van de deelnemersgroep zorgt keer op keer voor waardevolle interactie!

Deelnemen