Trainingen

Deel je kennis, dat is onze missie. Want kennis delen geeft kracht. Daarom helpen wij geo-professionals om hun kennis op diverse vakgebieden continu te vergroten en op peil te houden. Met kwalitatieve trainingen die leveranciersonafhankelijk zijn en volledig afgestemd op de geo-markt. Daarnaast kun je kiezen uit een ruim aanbod generieke trainingen om je skills te verbeteren.

Training van de besten

Onze docenten zijn stuk voor stuk toppers met jarenlange ervaring in hun vakgebied en weten feilloos in te spelen op actuele ontwikkelingen in de (geo)markt.

Communicatie & Coaching

Wil je als projectleider of teamleider je boodschap beter overbrengen? Onze trainingen in Communicatie en Coaching helpen je om je vaardigheden te verbeteren.

Methodes & Technieken

Agile of Lean werken, scrum, onze ervaren trainers brengen je met plezier de fijne kneepjes van het vak bij. Na onze trainingen kun je direct zelf aan de slag.

Vakinhoudelijk

De geo-markt staat bol van de innovaties. Onze trainingen om je vakkennis op peil te houden zijn daarbij onmisbaar, een goede professional kan niet zonder.