<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=301412599457802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Geo Data is de Toekomst

28 maart 2022

ONLINE 

logo 2 aeres

Mini-symposium ism Aeres Hogeschool

Vanuit het thema "Geo Data is de toekomst" hebben studenten samen met een aantal vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven een symposium uitgewerkt. Iedereen die geïnteresseerd is in jong talent kon hierbij aanhaken.

Rondom de onderwerpen Duurzaamheid, Visualiseren en Ondernemen zijn verschillende organisaties gevraagd hun visie hierop te geven. De eerstejaars studenten, hebben alle facetten van de sessie georganiseerd, van het programma, de promotie, de techniek tot het modereren van de sessie. Voor hen was dit een mooie kans te leren van zowel deze organisatorische aspecten als van de inbreng van interessante verhalen vanuit aansprekende organisaties. Voor de deelnemers vanuit de Kenniskring een mooie kans om kennis te maken met de toekomstige geo-experts en de eigen ideeën en kennis in te brengen. Zo hebben we samen een boeiende en interactieve middag vorm gegeven!

De studenten en sprekers waren fysiek in Almere aanwezig, de deelnemers uit de Ruimteschepper community konden digitaal aansluiten - dit in verband met de locatie en maatregelen.

Recente events