<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=301412599457802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Over ons

Ruimteschepper is hét geo-kenniscentrum van Nederland

Ruimteschepper is in 2011 opgericht met als doel samen met zelfstandig geoprofessionals als bedrijf virtueel het grootste en meest onafhankelijke GEO/GIS werkveld advies- en consultancy bureau te worden.

De filosofie was en is: kennisdelen verbindt. Met de inmiddels landelijk bekende KennisKring als breed toegankelijk kennisdeel platform is Ruimteschepper een spil in het breedste geo- en gis-netwerk van Nederland. De naam zegt het al, met onze leerzame en inspirerende expertise sessies scheppen wij ruimte in de hoofden, plannen, budgetten en organisaties van de deelnemers.

Kennis delen zit in onze genen. De collectieve intelligentie van (geo)professionals die we samenbrengen zal ook jou en/of jouw organisatie vleugels geven!
Neem deel aan onze KennisKring sessies.

NB De KennisKring is er voor iedereen. Heb je een beperking en vraag je je af of je kan deelnemen aan een bijeenkomst? Neem contact op en we zorgen dat je er bij kan zijn. Omdat we van te voren nooit weten op welke plekken we te gast zijn is dat dan veelal maatwerk wat we graag doen.

600x400-Kleur_0005_RS-visual-03-BEW-FC-Kleur

Dit is Ruimteschepper:

  • Dynamisch geo-kenniscentrum
  • Verbinder van kennis en kunde
  • Een thuisbasis voor geo-professionals
  • Toegang tot ruim 3.000 jaar geo-ervaring

 

Ruimteschepper is sinds 2024 onderdeel van Geo Square waartoe in Nederland ook GeoExperts GeoBIMexperts InwinExperts Localyse en  NieuwlandGeo behoren.

“Ruimteschepper is onderdeel van de breedste en grootste  Geo Kenner&Kunners familie in de BeNeLux”