Kenners & Kunners

Kennisgedreven professionals die samen sterk staan

Ruimteschepper profileert zich als één geo-loket naar de markt. Of je nu zelfstandig ondernemer of ondernemende medewerker bent, in onze netwerkorganisatie van geo-professionals vind je kennis, uitdagingen en collegialiteit.

Integriteit, kwaliteit en tijdigheid zijn voor ons belangrijke kernwaarden die we in al onze opdrachten professioneel en effectief uitvoeren.

600x400-Kleur_0007_RS-visual-01-BEW-FC-Kleur

Wat betekent dit concreet?

Zelfstandig of ondernemend en je wordt onderdeel van het RS-TEAM, dan profiteer je van de kennisproducten en kennisuitwisselingsactiviteiten. Zo worden onder andere boeken en workshops je tegen kostprijs aangeboden.

Bij de RS-TEAM sessies maken we door de collectieve aanpak exclusieve kennisdeling met leveranciers mogelijk. Naast vakinhoud komen ook onderwerpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling aan bod.

Als Teamlid ben je automatisch lid van KennisKring waardoor je naast het optimaliseren van je kennis en kunde tijdens KennisKring-sessies en mini seminars inhoudelijk kan netwerken.

Als Ruimteschepper betekent het ook dat je je vanuit dat netwerk makkelijker kan profileren en verzekerd bent van ondersteuning op deelgebieden waar je zelf minder sterk bent.

Vrij Verbonden Geo Kenners & Kunners

600x400-Kleur_0006_RS-visual-02-BEW-FC-Kleur

Voordelen RS-TEAM

  • Kennisdelen & je netwerk vergroten
  • Opdrachten werven
  • Samen met RS-deelnemer(s) kennisproducten vermarkten
  • Sparren & coaching
  • Wat er maar ter tafel kan komen …? You name it..

Kosten lidmaatschap RS-TEAM

Bij jaarlijkse betaling bedragen de kosten van het lidmaatschap € 560,- * per jaar. Wil je liever per kwartaal betalen, dan zijn de kosten € 165,- per kwartaal (i.e. € 660,- per jaar). Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Tenzij opgezegd voor 1 december van het lopende jaar wordt het lidmaatschap jaarlijks automatisch verlengd.

* Voor kleine lid-organisaties geldt een bedrag van € 660,- per jaar.

Lid worden van RS-TEAM