<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=301412599457802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • 25 maart 2024
  • Utrecht
  • 13.30 - 17.00

CORE - BORius, nu één initiatief

In deze KennisKring krijg je een actueel inzicht in de voortgang en resultaten van het CORE initiatief (Centrale Objecten REgistratie) en het BORius programma.

Ruim 100 deelnemers waren erbij toen het CORE initiatief breed werd geïntroduceerd. BORius werd kort benoemd omdat dat programma nog maar net gestart was.

Nu een jaar later zijn we allemaal benieuwd naar de ontwikkelingen. We zijn ook weer te gast bij Movares in Utrecht om het hoe en waarom te vernemen van onder andere de aansluiting van beide initiaiteven.
Het Opdrachtgevend Beraad CORE heeft nu ook het BORius (Beheer Openbare Ruimte Informatie en Uitwissel Standaard) programma geadopteerd.

Daarmee is de draag- en daadkracht van de initiatieven ongetwijfeld toegenomen. 

We mogen presentaties verwachten van Gemeente Utrecht waar hard gewerkt wordt aan de CORE implementatie en BORius vanuit het CROW. Het CORE Opdrachtgevend Beraad neemt ons mee in de verdere plannen en ideeën.

De zaal bij Movares biedt plaats aan ca 100 deelnemers.
Wil je deze sessie niet missen? Meldt je dan NU aan.

Sprekers

Pelzer-1
Natalie Pelzer
Gemeente Utrecht
aydemir cetin
Aydemir Cetin
DigiGO
henk huntink
Henk Hutink
DigiGo
jochem mollema
Jochem Mollema
Projectteam CORE
Camille van der Harten
Camille van der Harten
GeoBusiness Nederland
Timo Erinkveld
Timo Erinkveld
Gemeente Rotterdam

Programma

12.45 - 13.30  Inloop

13.30 - 13.40  Welkom & Inleiding  

13.40 - 17.00  Programma

17.00 - 18.00   Napraat en netwerkborrel

NB. KennisKring bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor medewerkers van lid-organisaties. Is jouw organisatie (nog) geen lid en heb jij of je collega's het afgelopen jaar al twee keer deelgenomen, dan is lidmaatschap verplicht voor deelname aan de bijeenkomst(en). Meld je organisatie hier: Aanmelden lidmaatschap KennisKring.