<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=301412599457802&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • 16 Mei 2024
  • Amsterdam
  • 13.30 - 17.00

Google - De GEO motor onder elk eco-systeem 

Weinigen weten waarom Google ruim 20 jaar geleden in Geodata en GIS is gestapt en dat daarom de cloud oplossingen en datacenters duurzaam zijn. Over deze drive en natuurlijk de GEO/GIS & analyse-tooling, hoe deze aansluit op OpenSource platformen als QGIS en meer krijgen we een tweetal diepgaande presentaties.

Of vraag je je af wat nou de ambitie is van Google en waarom zij zo’n enorme focus hebben op Geo-data en GIS competentie? 
Wist je dat de Earth Engine gewoon te koop is? En dat er ook vele Nederlandse organisaties gebruik van maken?

Samen met de Nederlandse Google partner Localyse hebben we een interessante KennisKring bijeenkomst samengesteld. 

Nederlandse (overheids) gebruikersverhalen en voorbeelden waar de Earth Engine en Places zeer geschikt voor zijn in aanvulling op de beschikbare open data. Het NMI Agro – Nutriënten Management Instituut - neemt ons mee in hun gebruikerservaringen en toepassingen.

Exacte invulling en details volgen spoedig.

We zijn te gast op het GOOGLE hoofdkantoor in Amsterdam.

Sprekers

mystery guest vraagteken
Binnenkort meer informatie
IMG

Programma

12.45 Inloop

13.30 Welkom & Inleiding  

13.45 Programma

Binnenkort vind je hier het programma.

16.45 Algemene vragen en afronding

17.00 - 18.00  Napraat en netwerkborrel

NB. KennisKring bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor medewerkers van lid-organisaties. Is jouw organisatie (nog) geen lid en heb jij of je collega's het afgelopen jaar al twee keer deelgenomen, dan is lidmaatschap verplicht voor deelname aan de bijeenkomst(en). Meld je organisatie hier: Aanmelden lidmaatschap KennisKring.